UKK

1. Mitat eivät vastaa ihan tarkkaan mittataulukon kokoja...

Urheilupuvun tilaamisessa tulisi ottaa huomioon, että mallit ovat vartalonmyötäileviä, eivät ole liian tiiviit eivätkä liian leveät. Jos tilaatte mittataulukon mukaan, puku pitäisi sopia mukavasti selkään. Jos kokonne/pituutenne sijoittuu kahden koon/pituuden väliin, kannattaa varmasti tilata isompi ja pidempi puku. Jos tilaatte kuitenkin väärän koon, on toki mahdollista vaihtaa kooltaan sopivamman puvun. Jos pituus aiheuttaa huolta, niin lähettäkää meille mittataulukon ohjeiden mukaan yleispituus (YP) ja säären sisäpuolen pituus (SPP), niin otamme ne huomioon. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan. 

2. Vastaako tuotteen todellinen väri kuvan väriä...

Kysymyksessä on velourikangas, jonka väri on syvä ja kirkas, ja heijastaa samettimaisesti eri kulmista pikkuisen eri tavalla. Kangas on hiukan eri sävyä päivänvalossa ja sisätiloissa, kuvissa on kuitenkin saavutettu sävyjen osalta autenttiset tulokset. Jokaisen tietokoneen näyttö voi antaa hieman eri tuloksen, todellisuudessa sävy on kuitenkin vielä kauniimpi.

3. Onko sellainen kangas mukava pitää?

Materiaalina on laadullinen velourikangas, joka on valmistettu uudella teknologialla. Synteettista kangasta on usein koettu epämukavana pitää, tämän sametin kanssa asia on päinvastoin- urheilupuku on pehmeä, mukava, materiaali hengittää hyvin eikä aiheuta hikoilua. Synteettisen sisällön ansiosta samettikangas on erittäin kestävä, materiaali venyy, mutta ei menetä muotoaan edes pidemmässä käytössä. Materiaali mukautuu käyttäjän vartalon mukaan, tahroja ja ryppyjä ei näy ja mitä tärkein, tekee käyttäjästä kauniimman. Ei tarvitse silittää ja kuivuu pesun jälkeen nopeasti.


4. Kuinka nopeasti toimitus tulee perille?

Tuotteet ommellaan ja toimitetaan perille 2-3 viikossa. Ilmoitamme etukäteen, jos tilausaika pitenee. Isompien tilausten toimitusaika sovittaan erikseen!

Onko kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!